Persberichten

Hexagon Metrology wordt Hexagon Manufacturing Intelligence

12 November 2015

Bedrijf krijgt nieuwe naam die aansluit bij groei in het ontwikkelen van data-gestuurde industriële productieoplossingen

Om aan te sluiten bij de groeiende expertise en het toenemende aantal oplossingen voor geïntegreerde industriële productie, meet wereldwijde brancheleider Hexagon Metrology zich een nieuwe merknaam aan: Hexagon Manufacturing Intelligence. Door deze naamsverandering past de naam van het bedrijf ook beter bij de algehele strategie van Hexagon om software-gerichte informatietechnologieoplossingen te leveren ter verbetering van de kwaliteit en productiviteit binnen gehele industrieworkflows.

Als toonaangevende leverancier van meetapparatuur heeft Hexagon Metrology als doel om complete oplossingen in kwaliteitscontrole te bieden. Daarom biedt Hexagon Metrology een uitgebreid portfolio aan meetapparatuur, ontstaan door innovaties en overnames. De investeringen in onderzoek en ontwikkeling van het bedrijf hebben revolutionaire technologieën opgeleverd. Deze nieuwe technologieën hebben er als eerste voor gezorgd dat metingen vanuit de meetkamer naar het productieproces verplaatsten en zorgden er vervolgens voor dat meetgegevens op meer plaatsen binnen het productieproces gebruikt konden worden. Recente overnames (waaronder de overnames van de CAD/CAM-specialist Vero Software en van de expert op het gebied van statistisch procesbeheer Q-DAS) hebben gezorgd voor een breder aanbod van productietechnologieën. Deze uitbreiding initieerde het idee om de merknaam te veranderen in Hexagon Manufacturing Intelligence.

“Wij benaderen de buisness door te  luisteren naar klanten en mee evolueren met hun wensen. De nieuwe naam van ons bedrijf is de volgende fase in deze evolutie” legt de President en CEO van Hexagon Manufacturing Intelligence, Norbert Hanke uit. “Fabrikanten moeten snel en met vertrouwen kunnen werken. Daarom hebben zij een voorkeur voor geïntegreerde systemen en oplossingen van één leverancier die hen de procesefficiëntie bieden die ze nodig hebben om een goede concurrentiepositie te behouden en om de toonaangevende bedrijven binnen hun branches te blijven.”

“Hexagon Manufacturing Intelligence is goed in staat om op deze wensen in te spelen. We zijn de opzichzelfstaande dataverzameling van de traditionele meettechniek voorbij gegroeid. Hierdoor kunnen klanten data analyseren en gebruiken voor het nemen van weloverwogen besluiten. Dit noemen wij waarnemen, denken en handelen. Wij willen ons onderzoek toespitsen op deze kernpunten om klanten een gesloten aanpak voor hun productie te kunnen bieden waarbij kwaliteit de productiviteit verbetert. Ook willen we onze kernvaardigheden in dimensionale meettechniek blijven ontwikkelen.


Over Hexagon Manufacturing Intelligence

Hexagon Manufacturing Intelligence helpt industriële producenten de baanbrekende technologieën van vandaag en de levens veranderende producten van morgen te ontwikkelen. Als toonaangevende specialist in meet- en productieoplossingen, zijn onze expertises waarnemen, denken en handelen. Het verzamelen en analyseren van meetgegevens en het actief gebruiken hiervan.  Dit geeft klanten het vertrouwen om hun productiesnelheid te verhogen en de productiviteit te verbeteren, terwijl de kwaliteit van het product ook omhoog gaat.

Met een netwerk van lokale servicecentra, productiefaciliteiten en commerciële vestigingen verspreid over vijf continenten, vormen wij op een slimme manier veranderingen in productieprocessen, zodat er een wereld ontstaat waar kwaliteit de productiviteit aanstuurt. Voor meer informatie gaat u naar HexagonMI.com.

Hexagon Manufacturing Intelligence maakt onderdeel uit van Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B; hexagon.com), de wereldwijd opererende leverancier van informatietechnologieën die voor hogere productiviteit en kwaliteit zorgt in geospatiale en industriële ondernemingen.DownloadPrint Print